AktualiteteTë fundit

Sh.p.k. “Komunale” jep kontributin e vet në pastrimin e ambientit rreth stadiumit, ku do të vazhdojnë stërvitjet dhe ndeshjet favoritët tonë e që në shtator shpresojmë t’i shofim në Ligën e parë

Show More

Related Articles

Back to top button
Close