Kush jemi ne?

SHPK „Komunalno/Komunale“ është themeluar me qëllim për të kryer punë që janë me interes publik dhe që përbëjnë njërën nga segmentet kryesore të kryersjes së veprimtarive komunale, ku kryerja në vazhdimësi e kësaj veprimtarie kontribuon në ruajtjen dhe mbrojtjen e mjedisit jetësor dhe në përgjithësi realizimit të kushteve më të mira të jetës dhe punës në treven e Komunës së Tuzit.

Informacjonet bazë

 • Emri i plote i institucjonit: Komunalno-Komunale
 • Tipi i institucjonit (Forma legale): SHPK (Shoqëria me përgjegjësi te kufizuara)
 • Adresa: Tuzi pn
 • Kodi postal: 81206
 • Numri i telefonit (Drejtori ekzekutiv): +382 67 021 151
 • Numri i llogarise bankare – NLB Banka(Brënda Malit të Zi): 530-28378-45
 • Numri i identifikimit të TVSH-së (PIB): 03283135
 • Numri i regjistrit: 5-0905198/001
 • PDV: 33/31-00037-9
 • E-mail (Drejtori ekzekutiv): nikolla.camaj@komunalno-tz.me
 • E-mail: info@komunalno-tz.me
 • Web faqja: https://komunalno-tz.me/
 • Orari i punës: E hënë – E premte, 08:00 – 16:00
Back to top button
Close