Ekipi që po vë themelet shërbimeve komunale

Lista e punonjësve

Emri dhe mbiemriFunksioni
Nikolla Camaj
Vera Camaj
Nora Berishaj
Valentina Vulaj
Salem Nikovic
Dzenan Dresevic
Antoneta Lucaj
Back to top button
Close